Ο συνεργάτης σας στα Κύθηρα

Άνεφοδιασμός καυσίμων κορυφαίας ποιότητας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα να προγραμματίσουμε τον ανεφοδιασμό σας στο χώρο που επιθυμείτε ή να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά

Ανεφοδιασμός Σκαφών

Ο σταθμός bp είναι η καλύτερη επιλογή για ανεφοδιασμό στο νησί των Κυθήρων, είτε ταξιδεύετε με ένα μικρό, μεσαίο είτε μεγάλο σκάφος. Προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης λιπαντικά, αξεσουάρ και συνεργείο επισκευής ελαστικών.
Παραδίδουμε καύσιμα για σκάφη στο Διακόφτι, Καψάλι, Αγία Πελαγία, Αυλεμόνα, Πλατιά Άμμο, κατόπιν αιτήματος.

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης bp σε οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές σε όλα τα Κύθηρα.  Ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες καυσίμων, η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ποιότητα, στον επαγγελματισμό και στην ικανοποίηση των πελατών.  Η πολύχρονη εμπειρία μας στη διαχείριση καυσίμων και λιπαντικών, η εξειδικευμένη μέθοδος διαχείρισης επιτρέπει στη bp Κυθήρων να παρέχει συνεχώς ποιοτικές λύσεις στους πελάτες της.

Λιπαντικά

Όλα τα λιπαντικά που προσφέρει η BP για κινητήρες οχημάτων έχουν δημιουργηθεί για να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε απαιτήσεις. Από τα βασικά μονότυπα λιπαντικά κινητήρων ως τα συνθετικά πολύτυπα λιπαντικά υψηλής ποιότητας, εστιάζουμε στην αξιοπιστία. Εξασφαλίζουν καθαρότερους κινητήρες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με μια ποικιλία προϊόντων που ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες.

Ο σταθμός bp στα Κύθηρα

Υπηρεσίες

  • Ανεφοδιασμός σκαφών
  • Πετρέλαιο Θέρμανσης
  • Σταθμός καυσίμων
  • Λιπαντικά
  • Πλυντήριο αυτοκινήτων
  • Επισκευή ελαστικών

Γιατί να επιλέξετε τη bp στα Κύθηρα;

Ποιότητα καυσίμου
bp Ultimate fuels

Έλεγχοι & Πιστοποιήσεις
Υψηλής τεχνολογίας προγράμματα

Εξειδίκευση
Εμπειρία και συνεχής εκπαίδευση προσωπικού

Ποιότητα υπηρεσιών
Με κέντρο τον πελάτη

“Η εμπειρία μας και η εξειδικεύση μας στον τομέα των καυσίμων, καθώς και η επιτυχημένη πορεία μας μέχρι σήμερα, αποτελούν την εγγύηση για όποιον χρειάζεται τις υπηρεσίες μας.”

Αρχική 22/07/16